GAUS Group

Music Line

Music Line LED rasvetna tela su čuvena po brojnim mogućnostima upotrebe kod nameštaja, kuhinja, u prolazima, prostorijama, na stepeništu, čak se mogu koristiti i kao svetla za panik rasvetu.

primena

Ova vrsta rasvete pruža fenomenalne svetlosne efekte i kreira jedinstvenu atmosferu.  Jednostavna montaža, mogućnost upotrebe na zapaljivim površinama, LED diode kao moderan izvor osvetljenja, visoka sjajnost, i ekstremno niska potrošnja struje nam pružaju beskrajne mogućnosti upotrebe Music Line LED rasvete.

Nova, inovativna varijanta rasvetnih tela – Music Line LED – je grupa potpuno ravnih rasvetnih tela koja koristi svetlosno emitujuće diode kao izvor svetlosti. S obzirom na već navedenu, ekstremno nisku potrošnju struje, ova rasvetna tela su najbolje rešenje za prostorije u kojima je neophodno celodnevno osvetljenje, pri čemu nema visokih izdataka za električnu energiju.

Sledeća prednost Music Line LED proizvoda je njihova veličina – rasvetna tela su potpuno ravna i veoma laka, i pritom ne zauzimaju veliku površinu objekta na koji se montiraju. Radni vek ove rasvete se procenjuje na 50.000 radnih sati.

musiclineprogram

Music Line LED rasveta emituje svetlost u dva pravca, na dole i u stranu, i efikasno sakrivaju direktan izvor svetlosti. LED diode emituju minimalnu količinu toplotne energije, što ih čini optimalnim rešenjem za montiranje rasvete na zapaljivu površinu kao što je drvo (nameštaj)

Music Line LED rasveta je dizajnirana tako da ima brojne mogućnosti montiranja na razne površine – razvodne kutije, rupe, nameštaj, table, zidni paneli – klasičnim načinom montiranja ili jednostavnom upotrebom standardnih adhezivnih materijala.

stepeniste1

d1

d2

d3

d4

d5

d6

d7

d8

d9

d10

d11

d12

d14

d15

d16

d18

d191

d201

 

Komentari su onemogućeni..

Praćenje|