GAUS Group

Baby line

BABY LINE je posebna linija MUSIC LINE LED rasvetnih tela namenjena uređenju dečijih soba, vrtića, zabavišta i prostora za igru.

U svakom trenutku, deca će moći da uživaju u prijatnoj svetlosti i inspirativnim figuricama u obliku meseca, zvezde, miša, mace, slonića, mede,…

babylineprogram

Diskretna svetlost će biti odličan izbor za noćnu sigurnost, a dekorativna strana BABY LINE rasvete će uticati na to da prostor izgleda onako kako smo svi mi kao deca želeli.

Karakteristike BABY LINE LED rasvete navode na zaključak da ona predstavlja idealno rešenje za osvetljenje i dekoraciju prostora za decu svih uzrasta:

  • Hermetička zatvorenost rasvetnih tela sprečava bilo kakav dodir sa strujnim izvorom
  • Nema toplotne emisije, što otklanja mogućnost nanošenja povreda i opekotina Rasvetna tela su od nelomljivog INOX materijala ili aluminijuma, što otklanja mogućnost eventualnog nastajanja krhotina.
  • Svetlost koju emituje ovakva rasveta ne menja prirodni izgled objekta, ne remeti prirodnu svetlost, i na taj način ne škodi vidu deteta.

Ova rasvetna tela možemo ponuditi u dve boje, beloj i plavoj. Pored izuzetno jednostavne montaže istakli bi da je potrošnja električne energije neverovatno niska – ,4 W

a1_ a7_

gaus

gaus2

gaus1

gaus3

gaus4

Komentari su onemogućeni..

Praćenje|